Sild med ribs og peberrod.
Vi bruger gammeldags modnede sild. Lad dem gerne trække i køleskabet natten over. Ribsene skal vendes i ved servering. Til 4 personer. 1 dl cremefraiche 18 % 2 spsk. mayonnaise 1 skalotteløg 1 - 2 tsk. friskrevet peberrod 175 gr. afdryppede sildefileter 4 spsk. ribs optøede fra fryseren Dild Rør cremefraiche med mayonnaise, finthakket skalotteløg og peberrod. Skær sildefileterne i små fine stykker og vend dem i saucen. Lad dem gerne stå og trække natten over i køleskab. Vend ribsene med silden og pynt med dild.RØD - SVENSK SILDESALAT
1 dl piskefløde 1 spsk rødbedeeddike 1 knivspids peber 1 kryddersildfillet 75 - 100 g kogt el. stegt kød 100 g syltet rødbede 1 æble I alt ca. 4 dl. fyld
Fløden piskes — men ikke for stiv Krydderier tilsættes Sild, kød, rødbede og æbler skæres i små stykker og blandes forsigtigt i Pyntes med hårdkogte æg i både og det grønne drys