Til sildeaften

 

           Sild med ribs og peberrod.

      Vi bruger gammeldags modnede sild. Lad dem gerne trække i køleskabet natten over.
          Ribsene skal vendes i ved servering.
  
          Til 4 personer.
 
          1 dl cremefraiche 18 %
          2 spsk. mayonnaise
          1 skalotteløg
          1 - 2 tsk. friskrevet peberrod
          175 gr. afdryppede sildefileter
          4 spsk. ribs optøede fra fryseren
          Dild
 
          Rør cremefraiche med mayonnaise, finthakket skalotteløg og peberrod.
          Skær sildefileterne i små fine stykker og vend dem i saucen.
          Lad dem gerne stå og trække natten over i køleskab.
          Vend ribsene med silden og pynt med dild.
 
 
      
         
         

     RØD - SVENSK SILDESALAT

 

         1  dl piskefløde
         1  spsk rødbedeeddike
         1 knivspids peber
         1 kryddersildfillet
         75 - 100 g kogt el. stegt kød
         100 g syltet rødbede
         1 æble
          I alt ca. 4 dl. fyld

 

          Fløden piskes men ikke for stiv
          Krydderier tilsættes
          Sild, kød, rødbede og æbler skæres i små stykker og blandes forsigtigt i
          Pyntes med hårdkogte æg i både og det grønne drys